ANTALYA (İHA) - Çocuk Edebiyat yazarı Ayşe Çekiç Yamaç, Envar Koleji ilköğretim okulu öğrencileriyle buluştu.
Antalya eğitim veren Özel Envar Koleji ilköğretim okulunun konuğu Çocuk Edebiyat yazarı Ayşe Çekiç Yamaç oldu. Öğrencilere Kitap okumanın önemini anlatan Yamaç, çocuklara yazdığı kitaplardan kesitler de okudu.
Çocuklara beni yaşlı görebilirsiniz fakat içim hala bir çocuk ruhuna sahip diyen Yamaç, “öğrencilere ben sizlerden birşeyler öğrenmeye geldim” dedi.
Yamaç dana sonra okul yönetimi tarafından çocuklarda okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla uygulamaya geçirilen okuma saatinde çocuklarla birlikte kitap okudu. Okul kütüphanesine kitaplarından da armağan eden Yamaç, öğrencilerlu yakından ilgilenip bol bol sohbet etti
antalya haberleri