Site Ust
ic-ust
Üye simge
Logo
Üst Büyük Reklam Üst Küçük Reklam
Soho Coşturuyor
Murat Dalkılıç Vavien'de izdiham yarattı
Antalya'nın Bu haftaki güzeli
Hüseyin Samut Müjdeyi verdi
 
BBP Evet için çalışıyor
Kategori :     2010-08-31 14:01:36
281 kez okunmuştur
Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Rasim Küçük

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Rasim Küçük, her 10 yılda bir demokrasiye çelmek atmak isteyenlere karşı dur demek için referandumda evet diyeceklerini söyledi. Küçük, referandumda evet diyelim ki Başvekil Menderes'in hayatta olan biricik oğlu Aydın Menderes'in dediği gibi demokrasi şehidi babasının ruhuna fatiha olsun dedi.


BBP, halk oylaması öncesi Antalya'nın Serik, Korkuteli, Elmalı, Manavgat, Gündoğmuş, İbradı, Kaş ve Akseki ilçeleri köylerinde 12 Eylül'de niçin evet denilmesi hususunda bilgilendirme toplantılarını aralıksız sürdürüyor. BBP Taşağıl Belde binasında açıklama yapan Rasim Küçük, 12 Eylül'de yapılacak olan referandumun milletin kendi iradesini koyma adına tarihi öneme sahip olduğunu söyledi.

Böylesine tarihi bir fırsatın 27 Mayıs 1960 askeri darbesi sonra milletin ayağına 50 yıl sonra geldiğine dikkat çeken Küçük, gelecek nesiller için yapılacak oylamanın sorumluluğunun büyük olduğunu kaydetti.

Küçük, "BBP olarak daha önceleri de belirttiğimiz gibi referandumda evet diyeceğiz. Artık ülkemizde Ankara gizli mahsenlerde oynanan oyunlarla bir daha 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat ve 27 Nisan'ların olmaması için anayasa değişikliği paketine evet diyoruz. 24 saat kesintisiz demokrasi için evet diyoruz. Atanmışların seçilmişler üzerinde vesayetinin kırılması için evet diyoruz.

Avrupa Birliği(AB) standartlarında Anayasa Mahkemesi ve Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu(HSYK) için evet diyoruz. Ülkemizde son sözün bir avuç mutlu azınlığın değil, milletin söylemesi için evet diyoruz.

Başvekil Adnan Menderes'lerin idam edilmemesi, ebedi genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu gibi gerçek vatan severlerin bir daha 7,5 yıl Mamak zindanlarında işkence görerek suçsuz yere yatmaması için evet diyoruz. Darbecilerin yargılanması ve ara rejim özlemcilerinin kirli oyunlarını bozmak için evet diyoruz." diye konuştu.

Facebook'ta Paylaş
Bu habere toplam (0) yorum eklenmiştir.
 
 
 
 
Kategoriler
En çok gittiğiniz mekân hangisi?
Club Ceila
Soho
Ehl-i Keyf
Chocolate Bistro
Türk Kahvesi
La Grange
Minicity Canyon
Salinas
Club Vavien


 
 
Kategoriler
 
Web Tasarım : Ediz Duman