4 Eylül 2010 Cumartesi

Son Dakika :
18:49 - Korkuteli nde yeni Başkan Vekili 16:54 - CHP ye büyük katılım 14:23 - Kepez Yaz Okulunda Sertifika sevinci 14:20 - hemşehri dernekleri bir araya geldi 12:28 - İlk Adımda Dost Eli 12:24 - Neden hayır dediklerini anlatamıyorlar 00:58 - Belediye çalışanlarına ikramiye müjdesi 15:08 - Tarih gün yüzüne çıkıyor 15:03 - Ehl-i Keyf Restauran'da Görev değişimi 14:58 - Altın Portakalın ilk ödülleri açıklandı
Korkuteli nde yeni Başkan Vekili
Neden hayır dediklerini anlatamıyorlar
Belediye çalışanlarına ikramiye müjdesi
 
Dr Ferşat Muhacir
2009-12-11 16:06:33
Dr Ferşat Muhacir ilk ve ortaöğretim eğitimini Ankara'da bitirdikten sonra Çukurova Üniversitesi Tıp

Dr Ferşat Muhacir ilk ve ortaöğretim eğitimini Ankara'da bitirdikten sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesine 1986’da girdi ve 1992’de mezun oldu. 1993’te 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz kliniğinde asistan olarak göreve başladı, 1996’de 6 ay süre ile Gazi Üniversitesi Göz kliniğinde eğitim gördükten sonra 1997’de Göz Hastalıkları Uzmanlığını aldı.  Uzmalık eğitiminin ardından Amerika'ya gitti ve UCSF (University of California San Francisco)’de gözlemci olarak bulundu.

1998’de kısa bir süre Burdur SSK hastanesinde Uzman olarak çalıştıktan sonra Bucak Devlet Hastanesine Göz hastalıkları Uzmanı olarak tayın oldu. 2002’de Hollanda ve Avusturya’ya gitti ve modern katarakt cerrahisi konusunda çalışma fırsatı buldu.Temmuz 2006'da kurucu ortağı olduğu Özel Lider Hastanesinde tam zamanlı göz hekimi olarak Ekim 2009'a kadar çalıştı. Kasım 2009'den beri "ANTALYA'DA ÖZEL ANAMAS ŞELALE TIP MERKEZLERİ"NDE çalışmaya başlamış ve halen aynı görevde daha zengin bir donanımla devam etmektedir.  

Dr Ferşat Muhacir Nisan 2009'da ''Uluslararası Oftalmoloji Kurulu Klinik değerlendirme'' ICO (International Council of Ophthlamology, Clinical Assessment) sinavını başarı ile geçti. Sekiz ve 9 Mayıs 2009’da Paris’te Düzenlenen Avrupa Oftalmoloji (Göz hastalıkları) Yeterlilik sözlü ve yazılı sınavlarını (European Board of Ophthalmology) başarı ile geçerek Avrupa Birliği Göz Hastalıkları Uzmanlığı Diploması’nı ve FEBO (Fellow of European Board of Ophthalmology) ünvanını almaya hak kazandı  (Bu diplomayı bugüne kadar sadece 19 Türk göz hekimi alabilmiştir).

Dr Ferşat Muhacir’in özellikle Dikişsiz Katarakt ameliyatı ve ön segment diğer ameliyatları ile ilgili derin deneyim ve tecrübesi ile beraber, şaşılık, göz tansiyonu (glokom) SLT LAZER tedavisi ve göz yaşı kesesi ameliyatlarını yapmakta olup, tıbbı retina hastalıklarında (Diyabetik retinopati, Yaşa bağlı sarı leke maküla hastalığı, retinal damar tıkanıkları vs..) geniş bir hasta kitlesini tedavi etmektedir. Türk Tabipler Birliği, Türk Oftalmoloji Derneği, European Society of Cataract and Refractive Surgeons ve "American Academy of Ophthalmology" üyesidir.

kaprislife.com

 



EkleBunu Sosyal Payla??m Butonu
Bu Haber Toplam 792 Defa Okunmuştur
Bu habere toplam (0) yorum eklenmiştir.

Diğer Haber Başlıkları
Dr Ferşat Muhacir
Lazer cihazıyla 5 Dakika'da Tedavi
Sağlık Sen yetki kutlaması yaptı
An Deva Yıldız açıldı
Özel Medisu Hastanesi açıldı
Prostat Tedavisinde Son Nokta
Kadınların yüzde 20'si bu ölüm riskini taşıyor
Domuz gribiyle ilgili şok açıklama
Okul çocuğunu domuz gribinden koruma
Aynı Hatanede hem tedavi olup hem hasret giderdiler
kopan kolu dokuz saat süren bir operasyonla yerine dikildi
Korkuteli'nde Domuz Gribi önlemleri
Akdeniz Üniversitesi pankreas naklinde lider
Sağlıklı Polis Sağlıklı Hizmet Projesi
Doktor Adayları beyaz önlüklerini giydi
Envar İlköğretim Okulu’nda aşı kampanyası
35. Ulusal Hematoloji Kongresi' sona erdi
Kalp Deliğine Telli Müdahale
Organ bağışı sayısı azaldı
Reflü Hastalığı
 
 
 
 
 
 
 


12 eylül referandum anketi

Hayır
Evet
Kararsızım






Antalya'da Hava
antalyaclass@gmail.com Editör'e Yaz
Copyright © 2009
Web Tasarım ve Programlama